tisdag 14 juli 2009

en sömnlös natt


hejhej!

klockan är halv fyra , inte ett dug trött ;s för mke att tänka på just nu , tankarna bara snurrar i skallen . har kommit på att jag är väldigt dålig på att upptadera , vilket kanske inte är så posetivt? (stavning) men iaf , dagen har varit lugnt och stillsam tills kvällningen , då de blev lite småtjafs -.-' blää hatar sånt!


vaknade ganska sent av att älsklingen smsa , gillar inte att bli väck (yy' men vafan liksom , varför sova bort hela dagen... blev en massa teve och sen singstar med syster mjuu klart att de va jag som vann *stolt* affären nästa , handlade godis sen blev de filmtittande . medans jag väntade på att mikaela skulle komma tillbaka till fjärdhundra!


va med henne , kekade på pizzan med oskar också (: sen kom emelie , blev film igen ;s . drog väl typ hem vid tolv-ett snåret , och nu är man helt sömnlös i ögonen typ de jobbigaste som finns!!!!! så de blir väl att kolla på film och försöka sova :p önska mej lycka till och sov gott alla som redan sover xD btw nu har jag kommit upp till 40 stycken inlägg *happyface*
Puss på den ;* - jagälskardejanton<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar